Evenemang

Bimmers of Sweden

24 - 25 maj är det dags för Nordens största BMW-träff på Mantorp Park – en mötesplats för alla BMW-ägare och alla som gillar BMW.

På Bimmers of Sweden finns allt som BMW-kulturen har att erbjuda. Banracing, drifting, bilutställning och en massa mer! Självklart hittar ni en mängd återförsäljare och utställare som finns på plats för att sälja och demonstrera produkter till din BMW!

Alla med BMW är välkomna att delta i bilutställningen och alla deltagare har möjlighet att vinna priser i en mängd olika kategorier. Dessutom är alla BMW-ägare med i utlottning av fina priser under lördagen!

För er som vill uppleva allt som BOS har att erbjuda kan campa på området. Camping ingår utan extra kostnad för alla som har deltagarbiljetter för fredag och lördag.
24maj 14:00 - 22:00
25maj 07:30 - 18:00

Kontaktinformation

Mantorp Park Motorbana
Mantorp
Kontaktperson: Mantorp Park
Telefon: 0142-298850

Arrangör: Mantorp Park

E-post: info@mantorppark.com
Hemsida: https://bimmersofsweden.se/

Hitta hit

Prisinformation

Tvådagarsbiljett: 450 kronor. Biljettpris är per person, inkl camping. Biljett måste lösas av alla deltagare, passagerare och publik. Endast fordon av märket BMW släpps in på området, övriga parkerar på närliggande parkering vid entrén. Föraren av BMW'n får en Goodie-Bag innehållandes lotteribiljett, eventprogram, merchandise mm. Endagsbiljett lördag: 350 kronor. Biljettpris är per person. Biljett måste lösas av alla deltagare, passagerare och publik. Endast fordon av märket BMW släpps in på området, övriga parkerar utanför. Föraren av BMW'n får en Goodie-Bag innehållandes lotteribiljett, eventprogram, merchandise mm. Barn under 15 år har fri entré.