Se och göra

Himmelsby Spa & Konferens - Fiskspa

En del av: Himmelsby SPA & Konferens - Anläggningen som överraskar

Prisexempel

495 kr
Fiskpedikyr 50 minuter
Visa alla priser

Välkomna till Himmelsby Spa & Konferens för ett besök i vårt unika Fiskspa. Den omåttligt populära Doktor Fisk ger en grundlig pedikyr som ger era fötter nytt liv. Fiskmassagen ökar blodcirkulationen i fötter och underben och döda hudceller avlägsnas effektivt av doktorsfiskarna.

I varje akvarium finns mängder med Dr. Fiskar som väntar på att ge er en fantastisk pedikyr. Känslan kan beskrivas som pirrande. Det gör absolut inte ont och även mycket kittliga personer kan njuta av behandlingen. En levande peeling som överträffar det mesta inom modern fotvård. Regelbunden fiskpedikyr har goda effekter på blodcirkulationen i fötter och underben. Micromassagen som fiskarna ger är en unik behandlingsform.

I vårt stora behandlingsrum finns det plats för upp till 8 personer. Bänkarna är högre än vanliga stolar så vi rekommenderar att man är smidig och rörlig för att kunna få behandling. Behandling är inte möjlig för personer som har svårt att röra sig eller sitter i rullstol.

Kontaktinformation

Himmelsby Norrgård 2
Mantorp
Kontaktperson: Rakel Gustafsson
Telefon: 013-331244
Telefon: 070-2247046

E-post: info@himmelsbyspa.se
Hemsida: http://www.himmelsbyspa.se

Hitta hit

Öppettider

Året runt öppet 07:00-22:00.
Bokningsenheten är öppen 08:00-17:00 mån-fre.

Prisinformation

20 min: 395:-/person

50 min: 450:-/person

Pröva gärna våra Fiskpedikyr-paket_

  • Morgonfisket
  • Familjefisket
  • Lunchfisket

Få mer info och bokning här:  Fiskpedikyr - Himmelsby SPA & Konferens

Fakta

Så här går behandlingen till

Behandlingen börjar med att fötterna tvättas i varmt rinnande vatten, så tänka på är att man måste kunna vika upp byxorna (för er som bokat SPA-Paket går det bra att komma till behandlingen i badrock). Därefter är det dags att låta fiskarna göra underverk med dina fötter. Du sätter dig bekvämt och placera dina fötter i det varma vattnet. De små tandlösa fiskarna kommer direkt och börjar nibbla/nafsa bort torr hud och lämnar frisk, mjuk och fin underliggande hud kvar. Känslan är lite pirrande och mycket behaglig. Det kan jämföras med att doppa fötterna i kolsyrat vatten. Nu är det bara att njuta och farsineras av de små underverken som frenetiskt jobbar med dina fötter.

Fisk-SPA är en mycket skonsam och hälsosam peeling och micromassage av dina fötter. Blodcirkulationen stimuleras och resultatet blir mjuka, silkeslena och varma fötter. Dessutom har fiskarna ett enzym i sin saliv som påstås ha läkande effekt. Sedan urminnes tider har de små Garra Rufa fiskarna använts i medicinskt syfte.

Vanliga frågor och svar

Hur känns det?

Man kan likna behandlingen vid känslan av att sätta ner fötterna i kolsyrat vatten. Eller som att foten vaknar. En härlig vibrerande känsla som till och med den mest kittliga person upplever som fantastisk. 

Är behandlingen hygienisk?

Behandlingsprocessen är fullständigt ofarlig och helt ren. Vattenkvalitén övervakas fortlöpande. Vattnet cirkulerar konstant och filtreras genom en avanserad reningsprocess.

Kan jag få några sjukdomar?

Nej, absolut inte! Fiskarna överför inte några sjukdomar till människor. Vi har de bästa filtreringssystemen för att garantera största möjliga säkerhet och hygien för båda kunder och personal.

 

Vägbeskrivning

E4:an till Mantorp. Kör in mot centrum. Sväng mot Ulrika vid Q-Star/Pumpstationen. (Här börjar hotellskyltningen)
Kör 5 km. Sväng höger vid skylt Himmelsby Spa & Konferens. Framme!