Naturkartan

Friluftsliv, Vandring

Naturkartan är en friluftsguide för webben och mobilen. Vill du få tips på fina vandringsleder, lekplatser, bra badplatser eller andra smultronställen för natur och friluftsliv i Mjölby?

Just nu går miljontals besökare omkring med Naturkartan i fickan. 70 procent av dem använder webbversionen i mobilen och drygt 300 000 är aktiva appanvändare. Tjänsten används lika mycket innan som under besöken i naturen.

För innehållet står hundratals redaktörer från anslutna kommuner, myndigheter och organisationer, som gör allt för att serva användarna med information om allt som finns att se och göra i Sveriges natur.

Naturkartan är Sveriges mest heltäckande friluftsguide med över 4 200 naturreservat, 5 200 leder, med tiotusentals närliggande verksamheter, aktiviteter och faciliteter.

Mjölby kommun använder Naturkartan, för att informera om vandringsleder, kulturarv inklusive hembygdsgårdar och kulturmiljöplatser, lekplatser, badplatser med mera.

Naturkartan är en gratis app att ladda ner men det går också att ta del av Naturkartan via datorn.Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Om du vill ha naturkartan i telefonen så kan du ladda ner appen där appar finns i din mobil. App Store för iPhone och Google Play för Android - sök på Naturkartan.