Evenemang

Ballader och grimascher - en musikteater med musik av Cornelis Vreeswijk

Föreningen IOGT-NTO 214 David, på Parkgatan 9 i Mjölby, bjuder in er till föreställningen "Ballader och Grimascher", en musikteater baserad på låtar och texter av Cornelis Vreeswijk!
Föreställningen framförs av Teater Tempo, en teatergrupp från Wendelsbergs Folkhögskola som ska ut och turnera runt om i hela Sverige. 8 december kommer de alltså till oss i Mjölby.

Året är 1970 och Fatumeh vaknar i Medborgarkvartertet, ett kvarter glömt av staden där musiken blomstrar men allt annat fallerar. I fast beslutsamhet om att förbättra kvarteret tar hon saken i egna händer, men det går inte som planerat. Samtidigt vaknar resten av staden upp till ljuva toner, vi möter karaktärer från Cornelis kända låtar och dras med i deras livliga vardag. Men vad händer när deras tillvaro rubbas av ett rivningsbeslut? Och hur agerar man när musiken hotas att tystas? Med allt från “Somliga går med trasiga skor” till "Turistens klagan” bjuder vi in till en fartfylld föreställning om gemenskap, kärlek, kamp och framför allt hopp om framtiden.

Entré kostar 100 kr och betalas på plats med Swish eller kontanter.

Hoppas vi ses!
08dec 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Parkgatan 9
Mjölby
Kontaktperson: Rossar Svenneling Vestin
Telefon: 073-0604311

Arrangör: IOGT-NTO 214 David

E-post: mjolby@iogt.se

Hitta hit

Prisinformation

Entré kostar 100 kr och betalas på plats med Swish eller kontanter.