Evenemang

Väderstad Byggnadsvårdsbutik

Vi startade vår byggnadsvårdsbutik efter att vi själva saknade en plats i den här delen av Östergötland, där vi kunde få inspiration och råd när vi skulle restaurera vårt hus. Intresset för att bevara det tidstypiska är stort, både av oss och våra kunder.

Valet av lokal, tidigare järnhandelns utlämningsbyggnad från sekelskiftet beläget i Väderstad, var precis det vi letade efter. I byggnaden finns mycket bevarat. Atmosfären är fantastisk och för att förstärka detta ytterligare har vi valt att måla hela lokalen med äggoljetempera vilket skapar en levande miljö och lyfter fram dagsljuset.
I vår butik finns nytillverkade produkter från tidigt 1700-tal till nutid. Vi har satsat på kvalité och tidlös design samt återbruk av bruksföremål som fotogenlampor, fönster och dörrar och en hel del annat.

Vi är återförsäljare för Gysinge centrum för byggnadsvårds produkter vilket vi märkt är uppskattat. Många kunder har saknat möjlighet att snabbt få tillgång till bra linoljefärg när man är mitt i ett målningsarbete. Vi erbjuder hela färgsortimentet från Gysinge.
I vårt sortiment finns även den uppskattade äggoljetemperan från Av jord.

Vårt mål är att våra kunder blir inspirerade när de besöker oss.

Vi har hittat hem, hoppas du känner detsamma när du besöker oss.

04sep 11:00 - 17:00
05sep 11:00 - 17:00

Kontaktinformation

Folkungavägen 23
Väderstad
Kontaktperson: Sverige
Telefon: 0142-611780

Arrangör: Väderstad Byggnadsvårdsbutik AB

E-post: butik@vaderstadbyggnadsvard.se
Hemsida: http://vaderstadbyggnadsvar...

Hitta hit

Vägbeskrivning

Vi finns i den gula byggnaden intill Väderstad Centralkonditori.