25 Maj

Klockan 11:00 - 12:00

Mjölby bibliotek

Lördagsskoj - sagoläsning och sopbil!

Sagoläsning och sopbil på Mjölby bibliotek! Lyssna på när Hanna från Mjölby avfall läser Bojan och sopbilen av Johan Anderblad och träffa en miljöarbetare och hens sopbil. Ja, det kommer verkligen en riktig sopbil till biblioteket!

Välkommen!

Arrangör

Mjölby bibliotek

Kontakt

Namn: Mjölby bibliotek

E-post: mjolbybibliotek@mjolby.se

Telefon: 010-234 51 00

Bra att veta

Ingen anmälan. Gratis

Information

Adress: Burensköldsvägen 13

Kategori: Barn, Unga, Sagostund

Tillgänglighet: Handikapparkering 50-70 meter från huvudentrén. Ingång via Stadshuset, till vänster om trappan. Automatisk dörröppnare. Biblioteket är på ett plan, nivåskillnad med ett trappsteg till bokhallen. Ramp för rullstol eller rullator finns. Handikapptoalett finns både i Stadshusets foajé och inne på biblioteket. Skötbord finns. Toaletten är gratis.

Webbsida: www.gotabiblioteken.se/mjolby-bibliotek

Tips på evenemang

 1. 15 juni 2024
  Skänninge

  Vikingautställning i Skänninge

 2. 16 juni 2024
  Skänninge

  De vilda blommornas dag

 3. 17 juni 2024
  Annat

  Gör en djurmask