24 Maj

Klockan 17:30 - 18:30

Mjölby

Den förtrollade kofferten

Fredag 24 maj klockan 17:30 har Junis Vårbrodd i Mjölby terminsavslutning med "Den förtrollade kofferten", en spännande barnteater för alla i Mjölby. Alla är välkomna!

"Den förtrollade kofferten" är en inbjudande teaterföreställning för alla barn mellan 4 och 100+ år och handlar om allt det där magiska som kan hända när man är snäll och hjälpsam och där alla i publiken själva kan komma med tips, tankar och idéer.

Tom har ett viktigt uppdrag. Hans farbror, den store trollkarlen, har glömt sin koffert i Linköping och i går kväll ringde han till Tom och sa: ”Tom, jag behöver din hjälp. Jag glömde min förtrollade koffert i Linköping. Du måste hämta den och ta den med till mig. Skynda dig. Och vad som än händer – ÖPPNA DEN INTE!”

Arrangör

Junis Vårbrodd och IOGT-NTO 214 David

Kontakt

Namn: Rossar Svenneling Vestin

E-post: mjolby@iogt.se

Telefon: 073-0604311

Bra att veta

Junis är barnens organisation inom IOGT-NTO-rörelsen där alla upp till 15 år får vara med. I Junis ska alla känna sig välkomna, bli sedda och få vara med och bestämma. Den lokala föreningen Junis Vårbrodd är en av ungefär 150 föreningar runt om i hela landet som gör allt möjligt roligt.

Information

Adress: Parkgatan 9

Pris: Gratis inträde

Kategori: Barn, Unga, Teater

Webbsida: www.facebook.com/iogtmjolby/?ref=embed_page

Tips på evenemang

 1. 15 juni 2024
  Skänninge

  Vikingautställning i Skänninge

 2. 16 juni 2024
  Skänninge

  De vilda blommornas dag

 3. 17 juni 2024
  Annat

  Gör en djurmask