22 Maj

Klockan 17:30 - 18:30

Mjölby bibliotek

Hur man rör sig säkert på internet

I samband med All digital weeks föreläser Henrik Halvorsen, IT-chef på Mjölby kommun om internetsäkerhet. Här får du möjlighet att ställa frågor om hur du kan använda internet på ett säkrare sätt. Välkommen!

Arrangör

Mjölby bibliotek

Kontakt

Namn: Mjölby bibliotek

E-post: mjolbybibliotek@mjolby.se

Telefon: 010-2345100

Bra att veta

Gratis att delta, ingen föranmälan krävs.

Information

Adress: Burensköldsvägen 13

Kategori: Föreläsning

Tillgänglighet: Ingång via Stadshuset, till vänster om trappan. Automatisk dörröppnare. Biblioteket är på ett plan, nivåskillnad med ett trappsteg till bokhallen. Ramp för rullstol eller rullator finns. Handikapparkering 50-70 meter från huvudentrén. Handikapptoalett finns både i Stadshusets foajé och inne på biblioteket. Bibliotekets handikapptoalett finns till höger om entrén, snett emot infodisken. Skötbord finns. Toaletten är gratis.

Webbsida: www.gotabiblioteken.se/mjolby-bibliotek#

Tips på evenemang

 1. 15 juni 2024
  Skänninge

  Vikingautställning i Skänninge

 2. 16 juni 2024
  Skänninge

  De vilda blommornas dag

 3. 17 juni 2024
  Annat

  Gör en djurmask