24 Maj

Klockan 14:00 - 22:00

Mantorp

Bimmers of Sweden

24 - 25 maj är det dags för Nordens största BMW-träff på Mantorp Park – en mötesplats för alla BMW-ägare och alla som gillar BMW. På Bimmers of Sweden finns allt som BMW-kulturen har att erbjuda. Banracing, drifting, bilutställning och en massa mer! Självklart hittar ni en mängd återförsäljare och utställare som finns på plats för att sälja och demonstrera produkter till din BMW!

Alla med BMW är välkomna att delta i bilutställningen och alla deltagare har möjlighet att vinna priser i en mängd olika kategorier. Dessutom är alla BMW-ägare med i utlottning av fina priser under lördagen!

Arrangör

Mantorp Park

Kontakt

Namn: Mantorp Park

E-post: info@mantorppark.com

Telefon: 0142-298850

Bra att veta

För er som vill uppleva allt som BOS har att erbjuda kan campa på området. Camping ingår utan extra kostnad för alla som har deltagarbiljetter för fredag och lördag.

Biljett måste lösas av alla deltagare, passagerare och publik. Endast fordon av märket BMW släpps in på området, övriga parkerar på närliggande parkering vid entrén. Föraren av BMW'n får en Goodie-Bag innehållandes lotteribiljett, eventprogram, merchandise mm.

Information

Adress: Parisvägen 8

Pris: Tvådagarsbiljett 450 SEK, endagsbiljett lördag 350 SEK, barn upp till 14 år gratis inträde.

Kategori: Sport, Hälsa

Webbsida: bimmersofsweden.se

Alla tillfällen

 • fredag 24 maj, klockan 14:00-22:00
 • lördag 25 maj, klockan 07:30-18:00

Tips på evenemang

 1. 15 juni 2024
  Skänninge

  Vikingautställning i Skänninge

 2. 16 juni 2024
  Skänninge

  De vilda blommornas dag

 3. 17 juni 2024
  Annat

  Gör en djurmask