17 September

Klockan 19:00 - 20:30

Mjölby kulturscen

Måns Möller - Mitt perfekta liv (Genrep)

Måns Möller, den mångsidiga och äventyrliga komikern, återvänder efterlängtat till rampljuset med den nya soloföreställningen ”Mitt Perfekta liv” - standup om autism, restskatt och världens längsta 40års-kris. Den nya föreställningen lovar att bjuda på en unik och humoristisk inblick i Måns värld, full av skratt och oväntade ögonblick.

Måns har tidigare imponerat med sina fenomenala scenframträdanden i succéerna ”Sveriges Historia” och ”Världens Historia”, men han har lika mycket erövrat svenska hjärtan med sitt brinnande engagemang för Viggo Foundation, en organisation med målet att stötta barn med autisms rätt till rörelse och utveckling.

Jag hittade mitt perfekta liv genom Viggos devis - det är kul att vara glad. Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga. säger Måns Möller.

Arrangör

Lifeline Entertainment

Kontakt

Namn: Gustaf Forsman

E-post: info@lifeline.se

Telefon: 08-6707970

Bra att veta

Längd: Cirka 90 minuter (ej paus).

Information

Adress: Lagmansgatan 34

Pris: 395 SEK

Kategori: Föreställning, Övrigt

Tillgänglighet: Handikapplatser bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-707070 alternativt via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777. En ledsagare ingår fritt.

Webbsida: lifeline.se

Biljettköp: www.ticketmaster.se/event/658051

Tips på evenemang

 1. 23 juli 2024
  Annat

  Tisdagscafé

 2. 23 juli 2024
  Skänninge

  Sankta Ingrid i Sommarkväll

 3. 25 juli 2024
  Skänninge

  Tolles Barndag på Sjölingården