30 Juli

Klockan 18:30 - 21:00

Sya hembygdsgård

Hembygdskväll med allsång

Hembygdskväll. Allsång under ledning av Holmbom & Kompani. Korv & kaffe serveras under kvällen. Loppis är öppet och här finns det mycket smått o gott. Vi har alltid kunnig personal som kan berätta om alla de rikedomar som finns: Telemuseum, Lantbruksmaskiner, Handelsbod, Bruksmuseum, Stenhuggeri, Idrottsförening, teknik, Foto, Sya Egnahemsförening, Fotorum, Teknikrum, Skrädderi, Snickeri, Mjölkrum, Gammalt bostadshus med tidsenlig utrustning, Bykhus m.m.

Arrangör

Sya Hembygdsförening

Kontakt

Namn: Tomas Unell

E-post: tomasunell@gmail.com

Telefon: 070-265 02 52

Bra att veta

Vägbeskrivning i Sya: Åk mot Västra Harg/Hembygdsgård och åk under järnvägsbron. Vid korsvägen strax efter bron åker du vänster och följer vägen till nästa korsväg, där du svänger höger. Här finns även skyltning Hembygdsgården. Gården ligger på höger hand efter 200 meter.

Information

Adress: Sya Hembygdsgård, Hydinge Sya, Mantorp

Kategori: Musik

Webbsida: www.sya-hembygd.se

Alla tillfällen

 • tisdag 30 juli, klockan 18:30-21:00
 • tisdag 6 augusti, klockan 18:30-21:00

Tips på evenemang

 1. 23 juli 2024
  Annat

  Tisdagscafé

 2. 23 juli 2024
  Skänninge

  Sankta Ingrid i Sommarkväll

 3. 25 juli 2024
  Skänninge

  Tolles Barndag på Sjölingården